OPENINGSUREN

 Maandag
 06:00 - 18:00
 Dinsdag
 06:00 - 18:00   
 Woensdag
 06:00 - 18:00
 Donderdag
 06:00 - 18:00
 Vrijdag
 06:00 - 18:00
 Zaterdag
 Gesloten
 Zondag
 Gesloten

ZAGEN

Of je nu moet zagen in steen, asfalt of beton, wij hebben de juiste zaagmachine voor jouw specifieke situatie. We hebben zagen voor binnen, buiten en moeilijke hoeken. Ontdek hieronder hoe we jou kunnen helpen!

Steenzaagmachines

Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn gebruiken we drie soorten steenzaagmachines, zo hebben we voor elke situatie het juiste gereedschap. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Een watergekoelde handzaagmachine, hiermee zagen wij stenen wanden tot een dikte van 15 centimeter.
  • Een wandzaagmachine op rails, hiermee zagen wij stenen wanden met een maximale dikte van 90 centimeter.
  • De ringzaagmachine, deze gebruiken we voor moeilijke posities. Met deze steenzaag, zagen we tot 27 centimeter diep.

Zagen voor betonwanden

Met onze wandzaagmachines op rails, zagen wij betonnen wanden met een dikte van maximaal 90 centimeter.

Deze betonzagen zijn geschikt voor het zagen van:

  • raam- en deursparingen,
  • kolommen en balken,
  • sparingen voor doorvoeringen,
  • ventilatiekokers,
  • etc.

Betonvloer zagen

Wil je een betonvloer zagen? Met onze betonzagen, zagen wij tot een dikte van 70 cm. Voor binnenruimtes maken wij gebruik van een elektrisch aangedreven machine. Betonvloeren die buiten liggen, zagen wij met een machine die met diesel wordt aangedreven.

In betonnen vloeren zagen wij onder andere sleuven en uitsparingen voor doorvoeringen en betonpalen. Wil je een betonvloer verwijderen? Wij zagen de vloer in stukken, zodat je deze makkelijk kunt verwijderen.

Zagen voor vers beton

Heb je net beton gestort en moeten er krimp- en/of uitzetvoegen gezaagd worden in het beton? Met onze betonzagen, zagen we eenvoudig op binnen- én buitenlocaties.

Asfalt zagen

Met onze diesel aangedreven vloerenzaagmachine zagen wij asfalt tot een dikte van 70 centimeter. Je kan ons inhuren voor projecten op de openbare weg, parkings en voor privéterreinen.

Draadzagen

Zowel steen als beton zagen wij eenvoudig in kleinere stukken met onze draadzagen. Deze draadzagen zijn daarnaast ideaal om cirkels te zagen, met een diameter tot 9 meter.

Toepassingen van draadzagen voor kleine systemen: buizen, kokers, kolommen, kleine poeren, sparingen in dikke wanden en vloeren zonder uitlopers.

Toepassingen van draadzagen voor grote systemen: idem maar groter en zwaarder, fundaties, machinefundaties en viaducten.

Ontvang je graag meer informatie over onze werkzaamheden? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog vrijblijvend!